Aanbevelingen

Moeder van een jongen met syndroom van down en autisme

Hallo. Ik ben de (pleeg) moeder van Bryan. Bryan krijgt al een hele tijd muziektherapie van Renske, eerst thuis en later op de woonvoorziening waar hij nu woont. Voor Bryan is de muziektherapie een waardevolle bijdrage in zijn leventje, hij kan er zijn emoties in kwijt en leert zijn stem te verheffen (praat minimaal en erg zacht). Door zijn lage emotionele ontwikkeling (1,5 jaar) is de meerwaarde van het wekelijkse muziekmoment een pré. Bryan leert langzaam maar nog steeds dingen bij, dit door toedoen van Renske die Bryan op een rustige manier begeleid en Bryan zeer goed aanvoelt en inspeelt op zijn humeur die dag , Bryan geniet er enorm van.

Moeder van zoon met beperking

Renske is ons muzikale zonnetje in huis. Ze is erg enthousiast, zoekt naar ingangen bij onze zeer beperkte zoon. Hij geniet van het muzikale uurtje en kan daarbij helemaal los gaan en ook zelf meedoen met de gitaar of de andere instrumenten. Het geeft voldoening en ontspanning als ze komt.

Leerkracht speciaal onderwijs

Renske’s muzieklessen zijn een meerwaarde voor ons onderwijs. Ze stemt goed af op de individuele leerling en zorgt voor een fijne, positieve sfeer en een gevarieerd aanbod in instrumenten en activiteiten. Ze staat open voor de inbreng van leerlingen en begeleiders.

Heeft u ook een positieve ervaring met mijn praktijk/ mij als muziektherapeute en wilt u dit delen met bezoekers van deze site? Dan zou ik het heel leuk vinden als u dit aan mij zou willen mailen. Alvast bedankt!